donderdag 10 september 2015

Uitnodiging Open Dag

    Voor onze open dag
Zaterdag 19 september a.s.

Ook zo benieuwd naar alle nieuwe cursussen, workshops en de bijbehorende voorbeelden?
Kom dan kijken op 19 september.

Van 10.00 tot 16.00 uur staat de deur voor je open en ben je van harte welkom om alles op je gemak te bekijken, vragen te stellen en te genieten van een bakje koffie of thee met wat lekkers.


  

Maar er valt nog meer te beleven deze dag! Zoals een tentoonstelling van poppenhuizen gemaakt door Ria van Kooten uit De Meern. Zij zal deze dag ook aanwezig zijn om hierover te vertellen.

Gedurende de hele dag is er een leuke aanschuif workshop o.l.v. Ria van Kooten. Je gaat aan de slag met linnen, borduurgaren, diverse lintjes, kantjes en bandjes.

Ook wordt er een demonstratie handquilten op een quiltframe gegeven, waarbij gebruik gemaakt wordt  van de needle glider van Esther Miller.

Twee prachtige sashiko quilts van de hand van Lidewij Uiterwaal worden tentoongesteld, zij gaat hier in oktober en november een tweedaagse cursus van geven.Er is een speciaal ontdekhoekje voor de patronen en ontwerpen van Ellie’s Quiltplace. Een jonge Belgische quilt ontwerpster Ellen Remijnse, die prachtige traditionele quilts maakt en deze in nederlandse patronen uitbrengt.Ook te bewonderen zijn diverse modellen uit het nieuwste boek van Marie Suarez “Les Yoyos”. Wij hebben een aantal van de originele stoffen van Tilda die gebruikt zijn voor deze ontwerpen, zowel aan de meter als in pakketvorm voor 2 tasjes.

Natuurlijk zijn er ook diverse aantrekkelijke aanbiedingen van stoffen van de rol en stofpakketjes.

Bij mooi weer zijn er diverse quilts te bewonderen in de boomgaard.


Dus schroom niet en kom gezellig langs en neem gerust familie of vriendinnen mee!


Groetjes Willeke en Stien
2 opmerkingen: