zondag 28 oktober 2012

Alweer een week geleden was de opening

En het was me toch een succes! Echt helemaal te gek geweest.
Om 11 uur was de deur open en stonden we klaar om de eerste bezoekers te begroetten, deze lieten niet lang op zich wachten en om half 12 was het al gezellig druk. Het grote moment voor mij voor een klein stukje officiƫle opening. Van mijn 3 kinderen had ik een hele grote slagroomtaart gekregen, deze heb ik om half 12 aangesneden om de eerste gasten lekker te laten smullen.

Er werd gezellig bijgepraat en lekker rondgekeken en gesnuffeld. De stroom mensen bleef maar komen en ik werd verwend met cadeaus en bloemen en lieve felicitaties. Stiekem luisterde ik naar de reacties die men met elkaar deelde, vinden ze het wat, zijn de stoffen wel mooi en hoe vinden ze de ruimte?  Eigenlijk heb ik niets negatiefs gehoord. Pffffffff gelukkig maar.Er is inmiddels een last van mijn schouders gevallen, het was toch best wel spannend. Want ja, welke stoffen ga je kiezen, wat wil je nog meer in je winkel presenteren, je wil toch je eigen idee er in leggen, maar hoe doe ik dat het best. Allemaal overwegingen en beslissingen die je neemt en maar hopen dat het goed valt.

Nou ik denk dat het wel gelukt is.
Maar ja, dan begint het eigenlijk pas echt. De afgelopen week was voor mij de eerste werkweek in mijn eigen atelier. Ook weer een beetje spannend, zouden er al klanten komen?
Nou ze zijn geweest, ik heb van de week 16 klanten mogen begroeten. En ik heb met heel veel plezier en trots in mijn eigen ruimte gewerkt.

Wil jij ook eens komen kijken hoe gezellig het hier is en waar ik mee bezig ben? Kom dan gerust langs.
De deur staat voor jullie allemaal open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Groetjes Willeke
5 opmerkingen:

 1. Ben ook geweest die zaterdag bij de opening, je mag trots zijn hoor op je winkeltje, succes gewenst...............gr.Connu

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er prachtig uit Willeke!
  Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik kom zeker nog een keertje kijken (en kopen).
  Net ook even reclame voor je gemaakt op mijn eigen weblog.
  Wens dat de zaken goed blijven gaan, dus veel succes en plezier!
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willeke,
  Wat leuk dat de eerste week goed verlopen is, ik kom snel weer eens langs. Ik had ook wat foto's bij de opening gemaakt, die zal ik je binnenkort mailen en op mijn blog tonen.
  Groetjes, Willeke

  ps: leuk hoor, een naamgenoot die ook nog eens bijna net zo oud ehhh jong is als ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LEUK!! Gefeliciteerd met je prachtige atelier. Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen