woensdag 22 juli 2015

Katja Marek bij Fat Quarters in de winkel vrijdag 4 september a.s.Momenteel wordt er op diverse plaatsen in Nederland door verschillende quiltsters meegedaan aan het project ‘The New Hexagon Millefiore Quilt Along’ van Katja Marek. Zij biedt deze quilt aan via haar website: http://www.katjasquiltshoppe.com/the-new-hexagon-millefiore-quilt-along.htm

Ze werkt hierbij met haar boek ‘The New Hexagons’ en kant en klare papieren mallen van Paperpieces.com.  Het boek en de mallen zijn via onze winkel te bestellen.

Nu zouden wij het heel leuk vinden om Katja in onze winkel te verwelkomen op vrijdag 4 september, zodat ze de door haar gebruikte techniek en de quilts uit het boek aan ons kan laten zien. Om dit te kunnen realiseren moeten wij een idee hebben van hoeveel mensen hiervoor interesse hebben en zich op willen geven voor deze dag. Alleen bij voldoende deelnemers kan het evenement doorgaan.

Vanaf 10 deelnemers gaat het door en kunnen wij een dag aanbieden met een show en tell en de workshop van Katja. De prijs zal dan ca. rond de € 50,00 p.p. liggen.
Zijn er meer aanmeldingen dan willen we 2 groepen maken waarvoor Katja een show en tell en uitleg geeft, maar zonder workshop.  De kosten zullen dan rond de € 30,00  p.p.liggen.

Vanwege het korte tijdsbestek willen we graag weten wie er belangstelling heeft voor deze unieke kans om de Canadeese Katja te ontmoeten.
Dus zou je willen komen geef je dan snel op, dit kan tot en met zaterdag 25 juli a.s. via de mail fatquartersculemborg@gmail.com of bellen naar 06-27318167.


GROETJES WILLEKE


1 opmerking:

  1. willeke ik geef mij hier even op. Het lukt niet om te emailen vanaf de camping. ........ Ik doe graag mee op de 4de. Mits er dan ook een workshop gegeven wordt, dat lijkt mij het aller leukste. Ik hoor nog wel wat het wordt.

    BeantwoordenVerwijderen