zondag 14 september 2014

Moe maar voldaan

waren we gisteren na een super geslaagde open dag.
Om 10 uur waren wij er helemaal klaar voor en de klanten ook want om even na tienen kwamen de eerste dames al binnen. En binnen de korste keren was het een drukte van belang.

Voorzien van een foldertje met alle nodige info over de workshops en cursussen konden ze alles wat er komend seizoen te doen is in het echt bewonderen.
Ook het workshopje ging meteen van start en onder het genot van een kopje thee of koffie werd er fanatiek geborduurd. Het workshopje was een lief klein glazen potje voorzien van een eigen geborduurd dekseltje. Toos had er maar druk mee, maar vond het volgens mij erg leuk om te doen.Ook buiten was het goed toefen, het weer werkte super mee en het zonnetje scheen vrolijk op de buiten opgehangen quiltjes. 
Zelfs buiten werd er geborduurd aan het dekseltje voor het lieve glazen potje. En het was in de winkel lekker druk en gezellig. Rondsnuffelde vrouwen, wat wil je nog meer.


Ik wil iedereen die gisteren geweest is heel hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en belangstelling en inschrijvingen voor de Bom , cursussen en workshops. 
En natuurlijk Toos en Stien, zonder jullie was het mij niet gelukt om dit te doen. Heel hartelijk bedankt meisjes.
Het was voor mij een dag met een gouden randje.

GROETJES WILLEKE

4 opmerkingen:

 1. Het was ook heel gezellig en ik moet denk maar een goeie sponsor zoeken voor al die mooie dingen die we kunnen gaan maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo'n geslaagde dag was Willeke.
  Lekker genieten in de zon en in je atelier en natuurlijk lekker lapjes kopen en kletsen.
  Veel succes met de cursussen en workshops.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijke geslaagde dag! Groetjes, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nu ben ik wel heel benieuwd naar het mini borduurtje op een glazen potje. kan je er een keer een foto van maken?

  BeantwoordenVerwijderen