vrijdag 22 februari 2013

Tijd voor een berichtje

Nou dat is het zeker! Alweer ruim een week geleden het laatste bericht.
De reden voor deze onderbreking? Nou in eerste instantie vorige week niet veel te melden, wel wat foto's gemaakt van nieuwe stofjes en mijn derde King George blok. Maar niet verwerkt in een berichtje, komt morgen wel was iedere keer de gedachte. Tot het alweer weekend was en er nog niets op het blog gezet werd.
Maandag een dagje voor mezelf, op cursus bij Rinske. En toen helaas ging het kaarsje uit,...
De buikgriep sloeg ongenadig toe in de nacht van maandag op dinsdag. Pfff, ben je lekker mee!
Nou niet dus, twee en een halve dag in bed doorgebracht. Maar hoe doe je dat nou toch met een eigen atelier/winkel? Ja die moet als het even kan wel gewoon open zijn. Je kan de mensen toch niet voor een dichte deur laten staan.
Dus dinsdagmorgen aan het bellen geslagen met mijn hulptroepen. Geen gehoor! Ojee wat nu, en niet bij één persoon, nee bij alle twee. Maar gelukkig belde er één al snel terug, het was Toos, ze wilde naar de inloop dag komen. Oh dat kwam mooi uit, ze zou er om 10 uur zijn. Ook de eerste klanten om 10.00 uur al in de winkel. Fijn natuurlijk, en gelukkig was daar ook Toos. Ze heeft me die morgen fantastisch geholpen en in de middag was het echt voor mij niet meer te doen, dus snel weer bedje in en heeft Toos de winkel voor mij open gehouden en de klanten geholpen. Dank je wel nogmaals Toos.
En woensdag en donderdag was Stien in de winkel te vinden, zodat ik nog lekker bij kon slapen en uitzieken. Meiden ik vind het helemaal geweldig dat jullie mij zo geholpen hebben hiermee.
Vriendschap is een kostbaar bezit, ik koester deze dan ook met heel mijn hart.

TOOS EN STIEN DANK JULLIE WEL !!

2 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk Willeke dat je die hulptroepen hebt!
  Dacht ook al, wat duurt het lang eer er weer iets leuks te zien was op je blog.
  Was al bang dat je door die vervelende griep was geveld.
  Die duurt weken, dat had niet fijn geweest, want net wat je zegt, de winkel moet toch open blijven.
  Maar gelukkig kon je rekenen op je vriendinnen.
  Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt en kan je weer lekker zelf verder.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, vervelend voor je zeg. Hopelijk blijft het bij die drie daagjes. Wat een gezegend mens ben je toch dat je heerlijk terug kunt vallen op vriendinnen. Dat is uiteraard ook je eigen verdienste. Wie goed doet, goed ontmoet tenslotte. Snel goed aansterken maar. En misschien kom ik van de week nog even langs/aan :-D. 'k Heb tussenvulling nodig... ;-).
  Beterschap
  groetsels
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen